Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen in of rondom Waalre? Neem dan contact op met 040 Aannemer voor een offerte op maat.

Ieder bouwproject is anders, het resultaat echter niet. Dat is – als het aan ons ligt – namelijk altijd goed! Dankzij een hechte samenwerking binnen de 040 Groep werken wij dan ook met een vast team aan ervaren én gepassioneerde vaklieden. Van metselwerk tot timmerwerk, van tegelwerk tot kozijn en van dakkapel tot nieuwe badkamer: 040 Aannemer staat voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor zowel onderhoud, nieuwbouw als verbouwingen. Wij zijn gespecialiseerd in de combinatie begeleiding en uitvoering.

Een mooi en vakkundig eindresultaat gegarandeerd.

Aannemer in Waalre en omstreken

Als bouwbedrijf in Waalre loopt 040 Aannemer al flink wat jaren rond in het wereldje. Daardoor kunt u rekenen op een flexibele aanpak, waarbij wij transparant en professioneel kunnen handelen.

Doordat wij vaak in Waalre en omstreken te vinden zijn, kunnen we snel bij u langskomen om uw situatie in te schatten en een passende offerte te maken. Hierbij staan uw wensen en ideeën uiteraard centraal.

Van Aalst tot Achtereind en weer terug naar Heikant: wij weten de weg.

Bouwbedrijf in Waalre, voor bouwen zonder stress

040 Aannemer levert kwaliteit, keer op keer. Wij zorgen er dan ook voor dat iedere verbouwing op rolletjes loopt. U hoeft zich geen zorgen te maken om fouten of (te) krappe deadlines, wij zijn op het juiste moment op de juiste plek. Wij kunnen uw project in Waalre volledig overnemen.

Benieuwd hoe onze klanten onze diensten hebben ervaren? Bekijk dan gerust onze reviews.

Meer weten over aannemer werkzaamheden in Waalre?

Wilt u meer weten over onze aannemer werkzaamheden? Bekijk dan onze blog voor een greep uit onze projecten. Wij nemen u via deze weg regelmatig mee op pad door Waalre en omstreken.

Daarnaast helpen wij u ook op weg met het antwoord op veel gestelde vragen. Zo leert u onder andere waar een aannemer aansprakelijk voor is, en op welke 8 punten u moet letten bij een offerte van een aannemer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Iemand nodig die u helpt bij verbouw, uitbouw, renovatie of reparatie? Vraag direct een offerte aan bij 040 Aannemer. U ontvangt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Vul onderstaand contactformulier in en deel hierbij zoveel mogelijk informatie over uw project. Zo kunnen wij direct een goede inschatting voor u maken.

Tot ziens in Waalre!

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.