Een aannemer voor uw verbouwing!

Bent u uitgekeken op uw badkamer, toilet of keuken? Is uw zolder aan een opknapbeurt toe? Dan heeft u vast wel eens aan een verbouwing gedacht. Maar waar moet u beginnen? De aannemers van 040 Groep adviseren u graag over alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw geld goed besteed wordt.

Het plannen van uw verbouwing

Veel voorkomende verbouwingen zijn het opknappen van badkamers en toiletten en het samenvoegen van de keuken en woonkamer. Deze aanpassingen leveren veel woongenot op. En soms zijn ze ook gewoon nodig!

Heeft u bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht en is de badkamer niet meer van deze tijd? Dan biedt een verbouwing de uitkomst.

Een verbouwing is echter zelden een kleine ingreep en het gaat vaak om grote bedragen. Daarom beginnen wij altijd met een planning.

Samen met u overleggen we over wat er gedaan moet worden en wat de opleverdatum is. Meestal kunnen we dan al een goede inschatting geven of deze wensen realistisch zijn en aan welke kosten u moet denken.

Een strakke planning zorgt er niet alleen voor dat de taken op het juiste tijdstip uitgevoerd worden. Ook beramen we de totale kosten en bekijken we welke vakmensen nodig zijn om de klus te klaren.

En maakt u zich geen zorgen: onze aannemers geven eerlijk advies en assisteren u tijdens het gehele proces, zodat elke euro goed besteed wordt.

Het inhuren van de juiste mensen

Als de planning gemaakt is, schakelen we de juiste vakmensen in. 040 Groep heeft een groot netwerk van ervaren loodgieters, dakdekkers en tegelzetters waardoor we in een mum van tijd de juiste mensen kunnen inschakelen.

Wij zullen u hierbij volledig ontzorgen. Wij vinden de juiste specialisten en houden het afgesproken budget in de gaten. Bovendien communiceren we met de vaklui en adviseren we u bij het maken van de moeilijke én makkelijke keuzes.

Hulp bij het aanvragen van een verbouwvergunning

Bij de meeste verbouwingen en renovaties die binnenshuis plaatsvinden is geen vergunning nodig. Bij aanpassingen aan de buitenkant van een woning is echter wel vaak een vergunning vereist. Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over (omgevings-)vergunningen en kunt u direct een online vergunningscheck laten uitvoeren.

Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft of zoekt u hulp bij de aanvraag? Onze aannemers staan voor u klaar.

Het aanvragen van een verbouwvergunning brengt veel papierwerk met zich mee en wij hebben veel ervaring met het aanvraagproces. Als wij de vergunning voor u aanvragen, wordt de kans daarom groter dat deze ook goedgekeurd wordt. Dat scheelt weer een boel kopzorgen!

 

Zoekt u hulp bij het aanvragen van een (ver)bouwvergunning?

Neem contact op!

Wat zijn de kosten van een verbouwing?

Een vraag die we regelmatig horen is wat een verbouwing precies kost. Een verbouwing is een flinke investering en u wilt natuurlijk dat uw geld goed besteed wordt. Om te voorkomen dat de kosten uiteindelijk hoger zijn dan gepland, helpen we bij het beheer van het budget en adviseren we u over welke uitgaven noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens de planningsfase overleggen wij samen met u over het beschikbare budget en dan kunnen we vaak al zeggen of het toereikend is om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Voordat we de offerte kunnen opmaken, komen we eerst langs om de woning te bekijken. Als uiteindelijk uw wensen, woning en budget bij ons bekend zijn, zetten we alles op een rijtje en ontvangt u onze offerte.

Zodra u akkoord bent, gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Wilt u liever zelf verbouwen?

Bent u zelf handig en schuilt er een echte klusser in u? Bedenk dan goed waar u aan begint, voordat u de beitel tussen de tegels zet. Een verbouwing kost veel tijd en energie. Ook zijn de kosten dikwijls hoger wanneer u zelf aan de slag gaat. Zo is de kans op bijkomende schade groter dan bij ervaren vaklui en moet u over het noodzakelijke gereedschap beschikken.

Deze problemen heeft u niet als u één van onze aannemers inschakelt. Onze vakmensen werken efficiënt en beschikken over jarenlange ervaring. Als er dan onverwachts toch iets misgaat, kunnen wij snel reageren en het probleem oplossen.

Daarnaast weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Dus geniet van uw vrije tijd en laat ons het zware werk opknappen. Daar zijn we voor en daar zijn we goed in!

Schakel een aannemer in!

Heeft u twee linker handen? Of wilt u zeker weten dat u geen extra kosten maakt? Schakel dan één van onze ervaren aannemers in. Dat scheelt vaak een hoop tijd, gedoe en nachtrust.

Vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 040-2051882 of via de e-mail op info@040aannemer.nl.

Offerte aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deskundig
Betrouwbaar
Snelle service

Gerelateerde projecten

Uitgelichte reviews

Fam Jacobs

Voor het verbouwen van de keuken wilden wij een muur verwijderen, aangezien dit een draagmuur was hebben we een aannemer gezocht, ze hebben een stalen balk geplaatst en de muur gesloopt. Hierna is de keuken netjes gestuct. Snel en vakkundig gewerkt. 100 punten.

Safiye Oz

Zou het zo weer doen! 040 heeft bij mij badkamer verbouwd, ik zag er best tegenop maar eigenlijk al directe na de eerste dag van de verbouwing wist ik dat ik dat het goed zat. Frank had vooraf een strakke planning gemaakt zodat ik wist waar ik de komende weken kon verwachten. En alles liep volgens planning, gesmeerd dus. Communicatie met Frank ook meer dan prima. En alle medewerkers waren super vriendelijk en werkten heel netjes.
Resultaat is dat ik nu een prachtige badkamer heb en zeer tevreden terugkijk op de klus die 040 geklaard heeft. Zoals al zei; ik zou het zo weer doen. In het volgend voorjaar hoop ik de keuken door 040 te laten aanpakken.

Henk en Jan

Ons oude dak was toe aan vernieuwing, na diverse offertes te hebben opgevraagd gekozen voor 040 aannemer, vanwege dat zij alles voor ons in 1 hand konden uitvoeren. We hebben een prachtig nieuw dak met dakramen waardoor alles mooi licht is geworden. Bedankt en tot de volgende klus.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×