Bent u uitgekeken op uw badkamer, toilet of keuken? Is uw zolder aan een opknapbeurt toe? Dan heeft u vast wel eens aan een verbouwing gedacht. Maar waar moet u beginnen? De aannemers van 040 Groep adviseren u graag over alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw geld goed besteed wordt.

Het plannen van uw verbouwing

Veel voorkomende verbouwingen zijn het opknappen van badkamers en toiletten en het samenvoegen van de keuken en woonkamer. Deze aanpassingen leveren veel woongenot op. En soms zijn ze ook gewoon nodig!

Aannemer verbouwing - 040 Groep Aannemer

Heeft u bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht en is de badkamer niet meer van deze tijd? Dan biedt een verbouwing de uitkomst.

Een verbouwing is echter zelden een kleine ingreep en het gaat vaak om grote bedragen. Daarom beginnen wij altijd met een planning.

Samen met u overleggen we over wat er gedaan moet worden en wat de opleverdatum is. Meestal kunnen we dan al een goede inschatting geven of deze wensen realistisch zijn en aan welke kosten u moet denken.

Een strakke planning zorgt er niet alleen voor dat de taken op het juiste tijdstip uitgevoerd worden. Ook beramen we de totale kosten en bekijken we welke vakmensen nodig zijn om de klus te klaren.

En maakt u zich geen zorgen: onze aannemers geven eerlijk advies en assisteren u tijdens het gehele proces, zodat elke euro goed besteed wordt.

Het inhuren van de juiste mensen

Als de planning gemaakt is, schakelen we de juiste vakmensen in. 040 Groep heeft een groot netwerk van ervaren loodgieters, dakdekkers en tegelzetters waardoor we in een mum van tijd de juiste mensen kunnen inschakelen.

Wij zullen u hierbij volledig ontzorgen. Wij vinden de juiste specialisten en houden het afgesproken budget in de gaten. Bovendien communiceren we met de vaklui en adviseren we u bij het maken van de moeilijke én makkelijke keuzes.

Hulp bij het aanvragen van een verbouwvergunning

Bij de meeste verbouwingen en renovaties die binnenshuis plaatsvinden is geen vergunning nodig. Bij aanpassingen aan de buitenkant van een woning is echter wel vaak een vergunning vereist. Op de website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over (omgevings-)vergunningen en kunt u direct een online vergunningscheck laten uitvoeren.

Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft of zoekt u hulp bij de aanvraag? Onze aannemers staan voor u klaar.

Het aanvragen van een verbouwvergunning brengt veel papierwerk met zich mee en wij hebben veel ervaring met het aanvraagproces. Als wij de vergunning voor u aanvragen, wordt de kans daarom groter dat deze ook goedgekeurd wordt. Dat scheelt weer een boel kopzorgen!

 

Zoekt u hulp bij het aanvragen van een (ver)bouwvergunning?
Neem contact op!

 

Wat zijn de kosten van een verbouwing?

Een vraag die we regelmatig horen is wat een verbouwing precies kost. Een verbouwing is een flinke investering en u wilt natuurlijk dat uw geld goed besteed wordt. Om te voorkomen dat de kosten uiteindelijk hoger zijn dan gepland, helpen we bij het beheer van het budget en adviseren we u over welke uitgaven noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens de planningsfase overleggen wij samen met u over het beschikbare budget en dan kunnen we vaak al zeggen of het toereikend is om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Voordat we de offerte kunnen opmaken, komen we eerst langs om de woning te bekijken. Als uiteindelijk uw wensen, woning en budget bij ons bekend zijn, zetten we alles op een rijtje en ontvangt u onze offerte.

Zodra u akkoord bent, gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Wilt u liever zelf verbouwen?

Bent u zelf handig en schuilt er een echte klusser in u? Bedenk dan goed waar u aan begint, voordat u de beitel tussen de tegels zet. Een verbouwing kost veel tijd en energie. Ook zijn de kosten dikwijls hoger wanneer u zelf aan de slag gaat. Zo is de kans op bijkomende schade groter dan bij ervaren vaklui en moet u over het noodzakelijke gereedschap beschikken.

Deze problemen heeft u niet als u één van onze aannemers inschakelt. Onze vakmensen werken efficiënt en beschikken over jarenlange ervaring. Als er dan onverwachts toch iets misgaat, kunnen wij snel reageren en het probleem oplossen.

Daarnaast weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Dus geniet van uw vrije tijd en laat ons het zware werk opknappen. Daar zijn we voor en daar zijn we goed in!

Schakel een aannemer in!

Heeft u twee linker handen? Of wilt u zeker weten dat u geen extra kosten maakt? Schakel dan één van onze ervaren aannemers in. Dat scheelt vaak een hoop tijd, gedoe en nachtrust.

Vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.