Gaat u een huis (ver)bouwen in Nuenen en zoekt u een bouwbedrijf die het bouwproject voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact op met 040 Aannemer.

Wij zijn hét aannemersbedrijf in de regio Nuenen waar u naar op zoek bent.

Heeft u een klusbedrijf nodig voor een kleinere klus, of juist voor een groot bouwproject? Van welk formaat uw klus ook is: 040 Aannemer staat voor u klaar.

Aannemer in Nuenen voor verbouw, nieuwbouw en onderhoud

Als aannemer in Nuenen zijn wij actief op het gebied van verbouwing, nieuwbouw en onderhoud. Wij kunnen uw bouwproject voorzien van preventief, klein of juist groter onderhoud. Kortom: geen enkele klus is ons teveel.

Omdat wij gevestigd zijn in de 040-regio kunnen wij uw klus op korte termijn komen klaren. Ongeacht of u in Eeneind of Nuenen Oost woont.

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor 040 Aannemer. Onze aannemers nemen de meest uiteenlopende klussen aan: van het leggen van een vloer tot het verzorgen van het tegelwerk en het bouwen (of juist slopen) van een muur.

Tevens leverancier van tegels, sanitair en overige

040 Aannemer is tevens leverancier van verschillende tegels, sanitair en overige benodigde materialen. Maak het uzelf nóg gemakkelijker en koop via ons alle producten die u nodig heeft. Scheelt weer een ritje naar de bouwmarkt.

Tevens kunnen wij dankzij goede prijsafspraken met onze leveranciers verschillende kwalitatieve A-merken leveren met hoge korting! Meer weten? Neem gerust contact op.

Onze werkwijze als aannemersbedrijf

Een aannemersbedrijf coördineert het bouwproject van het begin tot het eind. Wij zorgen ervoor dat de klus goed én binnen de afgesproken termijn wordt uitgevoerd. Aannemers werken meestal samen met andere bedrijven en de aannemer is zowel voor u als voor hen het eerste aanspreekpunt.

Doordat wij zelf onder andere loodgieters, stukadoors en tegelzetters in dienst hebben, vergemakkelijkt dat het aannemersproces. We werken met goed opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring om een hoge kwaliteit (ver)bouw te kunnen garanderen.

Aannemer te Nuenen nodig? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact op voor meer informatie en eventueel een offerte op maat.

Veel tevreden klanten uit Nuenen gingen u voor, bent u benieuwd naar hun ervaring? Neem dan een kijkje tussen onze reviews.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.