Een nieuwbouw woning of bedrijfspand bouwen is een hele investering. Een goede aannemer is dan ook essentieel voor uw nieuwbouw project. Bent u op zoek naar een aannemer om uw nieuwbouw woning of bedrijfspand te realiseren? Bij 040 Groep bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het proces soepel en overzichtelijk verloopt.

Tijdens het realiseren van uw nieuwbouwproject, kunnen wij ons voorstellen dat u een aannemer wilt die meedenkt, u van goed advies voorziet en die u kunt vertrouwen. Gedurende het bouwproces zorgen wij voor een open en heldere communicatie. Er zal regelmatig overleg zijn over de gang van zaken en de voortgang, zodat u bij het bouwproces betrokken bent.

Bouwvergunning

Aannemer nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten is er vaak een bouwvergunning nodig. Om ervoor te zorgen dat dit vlekkeloos verloopt, helpen wij u hier graag bij. Wij vragen op basis van de gemaakte bouwtekeningen een vergunning aan bij de gemeente. Zodra de gemeente de vergunning afgeeft, kunnen wij starten met de bouw.

Vast aanspreekpunt

Bij het bouwen van een nieuwbouwproject moeten er veel beslissingen worden genomen, communicatie is hierbij erg belangrijk. Wij werken altijd met een vast aanspreekpunt, zodat het proces voor u en voor ons overzichtelijk blijft. Wij werken al jarenlang met dezelfde ervaren specialisten om voor het beste resultaat te zorgen.  

Waarom 040 Groep?

Wij hebben jarenlange ervaring als aannemer in nieuwbouwprojecten. Wij weten precies welke werkzaamheden komen kijken bij het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand en waar we rekening mee moeten houden. Als aannemer nieuwbouw werken wij nauwkeurig en zorgen wij te allen tijde voor het beste resultaat.

Overweegt u om een nieuwbouw woning of bedrijfspand te bouwen? Wij kijken graag met u mee om de mogelijkheden te bekijken en samen met u te sparren.

Vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan.

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2022 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.