Nog even, en dan verhuist u naar uw nieuwe huis. Of u start met de verbouwing van uw huidige huis. Een nieuw huis bouwen is altijd spannend. We stellen u graag gerust: u hoeft niet tegen de huis bouw op te zien. 040 Aannemer zorgt ervoor dat het bouwproces soepel verloopt. Uw huis voldoet straks aan al uw eisen en wensen. U bepaalt de stijl, het comfort en de kwaliteit, wij geven advies en verzorgen de uitvoering. Een huis laten bouwen wordt ineens een stuk prettiger.

Eigen huis bouwen en verbouwen

Wat er ook gebouwd moet worden, 040 Aannemer neemt de klus graag aan. Van aanbouw van uw huis tot een schuur in de tuin en van overkapping tot een nieuwe indeling in huis. Ook realiseren we met plezier een compleet nieuwe huis bouwen of een volledige huisrenovatie. Een eigen huis laten bouwen? 040 Aannemer zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Vast aanspreekpunt

Het proces is altijd overzichtelijk voor u, want u hebt steeds één vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor de coördinatie en de specialist die u nodig heeft: elektricien, loodgieter, metselaar, timmerman, stukadoor of schilder. Omdat we altijd met mensen werken die we al langere tijd kennen, verloopt de samenwerking vlot en efficiënt. U krijgt de garantie dat er goed werk wordt geleverd.

Bouwvergunning - huis laten bouwen

Vaak is er een bouwvergunning nodig als u een stuk wilt aanbouwen aan uw huis of als u kiest voor nieuwbouw. Ook hierbij helpen we u graag. Op basis van de gemaakte bouwtekeningen kunnen wij de bouwvergunning bij uw gemeente voor u aanvragen. Zodra de gemeente de vergunning afgeeft, gaan we aan de slag met de bouw.

Overweegt u om uw huis te verbouwen of renoveren? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • verbouwing 1
 • nieuwbouw 1
 • onderhoud 1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Aannemer vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Aannemer door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040aannemer.nl

Copyright © 2021 www.040aannemer.nl
Sitemap

040 Aannemer
040 Aannemer 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.